Biografie

Biografie post thumbnail image

RTV Oost
Als nieuwslezer en redacteur is Christiaan op gezette tijden verantwoordelijk voor het schrijven en redigeren van het regionale nieuws voor alle media van RTV Oost (radio, tv-text en nieuws voor de website). Ook presenteert hij op freelance basis diverse sportprogramma’s en wordt zijn stem gebruikt als voice-over voor het nieuws op tv.

Radio 538
Verder heeft hij gedurende een paar jaar bij het populairste Nederlandse radiostation, Radio 538 gewerkt. Hij bereidde de informatie voor de DJ’s voor, was side-kick van verschillende populaire DJ’s, zoals Edwin Evers, Rick van Velthuysen, Wessel van Diepen. Zijn stem was ook op de radio te horen bij aankondigingen voor het weer en de verkeersinformatie. Tijdens zijn werkzame periode bij 538 heeft hij ook een cursus van talent coach Wim van Putten gevolgd.

Rebecca
Ook is hij een aantal jaren voor Rebecca gewerkt. Met het programma ‘Vrij met Rebecca’ bediende hij de noordelijke provincies van een vrolijk en enthousiast weekendprogramma. Het was geduurende lange tijd een van de best beluisterde programma’s in het weekend van Rebecca. Rebecca verzorgde uitzendingen voor de provincie Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland.

Diverse lokale omroepen

Streekradio 104.8FM
Radio Zwolle
Deventer FM
OOG Radio
LOCO FM

Meer info over de loopbaan van Christiaan in de IT, zie zijn LinkedIn profiel.