Radio Consultancy

Bent u leidinggevende bij een regionaal of lokaal radiostation? Wilt u graag advies hoe u met uw radiostation uw doelgroep zo goed mogelijk kan bereiken? Maak dan eens een afspraak met Christiaan.

Door zijn jarenlange ervaring bij lokale, regionale en landelijke zenders en de coaching die hij in Hilversum heeft genoten, kan hij u helpen met het verbeteren van de ‘toon of voice’ van uw radiozender.

Radiomaken is tegenwoordig meer dan alleen het afdraaien van wat CD’s. Het vergt een persoonlijke aanpak waarbij alle nieuwe media de oude media dienstbaar kunnen zijn. Coach de medewerkers zodat ze door hun taalgebruik en stem de juiste toon van uw luisteraars vinden.

Christiaan kan u samen met zijn netwerk van goede radiomakers helpen uw radiostation te verbeteren, een groter marktaandeel te bereiken en daardoor dus hogere inkomsten te genereren. Meer weten? info@christiaankeur.nl en vraag een vrijblijvend gesprek aan.